Logo

Andebryst à l´orange

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 stk andebryst
1 æble i tern
1 appelsin i tern
1 tsk sukker
¼ l. vand
evt. rosiner eller svesker
1 spsk hvedemel eller Maizena
andesky
1 dl piskefløde
evt. sky fra frugtblandingen
evt. reven appelsinskal

Frugter:
Skær frugterne i tern og bland dem i et ovnfast fad.
Drys med sukker.
Hæld vandet over.
Steges ved 200 ° midt i ovnen i ca. 45 min.
Vend 1-2 gange i løbet af stegningen.

And:
Drys andestykkerne med salt og peber.
Stil dem i et ovnfast fad midt i ovnen ca. 35 min. med skindsiden opad.
Tag stykkerne ud og pak dem ind i folie i 10 min.

Sauce:
Skum skyen fra anden.
Kog evt. 2 min. med appelsinskal. Tag skallerne op.
Tilsæt evt. sky fra frugtblandingen.
Pisk hvedemel og det halve af fløden sammen i en skål.
Tilsæt resten af fløden.
Rør jævningen i.
Kog under låg ved svag varme i 5 min.
Tilsæt en anelse kulør.
Smag til.

Servering:
Server i skråtskårne skiver garneret med frugterne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.199 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her