Logo

Laksesteak med lime og salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 stykker fersk laks evt. laksekoteletter
2 limefrugter i skiver
 
Salat af:
1 stor buket rucolasalat
indholdet af 2 granatæbler
saft af 2 limefrugter
1 tsk ahornsirup evt. honning
gerne flydende akaciehonning
1 dl kogte afkølede ris
 
Brun laksen på en pande og lad den stege færdig i ovnen ved 200ºC i ca.
7 minutter.
Bland den rensede og tørrede salat med indholdet af granatæblerne
samt den kogte, afkølede ris.
Bland dressing og vend den i salaten.
Anret laksen på tallerkener, pynt med limeskiver og suppler med den
friske salat.
Hvis det ønskes, kan man servere hvidt brød og/eller frisk pasta til
retten.
En god kartoffel kunne være et godt alternativ.
 
Tips: Rucolasalaten fås efterhånden i dagligvarehandelen overalt, den
kan variere i styrke, og man kan enten blande den, eller vælge en
alternativ salat. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her