Logo

Chokoladesnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

2 æg
3 dl sukker
3 tsk bagepulver
3 tsk vaniljesukker
2 spsk kakao
1 ½ dl mælk
150 g smeltet smør eller margarine
200 g hvedemel

Glasur:
50 g smeltet smør
½ dl stærk kaffe
1 spsk kakao
3 dl flormelis

Æg og sukker piskes skummende. Bagepulver, kakao og vaniljesukker sigtes og piskes i. Mælken og det smeltede smør blandes i og til sidst vendes melet i dejen og den hældes i en smurt bradepande der er 30X40 cm. Kagen bages ca 30-35 min ved 200ºC. Imens røres ingredienserne til glasuren sammen. Kagen afkøles lidt, men den må IKKE blive kold inden glasuren fordeles over kagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.560 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her