Logo

Enebærsauterede koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 pæne koteletter af halskam
1-2 spsk olivenolie til bruning
1 fedfinthakket hvidløg
1-2 tyndtsnittede salatløg
1 ds grofthakkede tomater med chili
1 spsk hakket persille

Krydderblanding til kød:
1 fedhvidløg
8 enebær
1 tsk olivenolie
1 spsk timianblade eller 1 tsk tørret

Begynd med krydderblandingen:
Kom hvidløg og enebær i en plastpose og knus dem med den flade side af kødhammeren - eller kværn dem gennem persillekværnen.
Bland olie og timian i.

Smør krydderblandingen på koteletterne.
Opvarm olien på en dyb stegepande med låg.
Brun og steg koteletterne ved ikke for høj varme 2-3 minutter på hver side.

Tag koteletterne op, tilsæt hvidløg og salatløg og rør rundt 1 minut.
Tilføj tomater og kog det igennem.
Læg kødet tilbage i panden og lad det simre 5-8 minutter.
Server fra panden eller kom retten i serveringsfad.
Drys med persille.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 664 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Statsministeren får job i udlandet siger rygterne.
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her