Logo

Flamberede blommer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g blommer
4 spsk sukker
½ dl cognac (eller evt. mørk rom)
1 dl cremefraiche
½ stang vanilje
 
Blommerne halveres og stenene fjernes.
Kommes på en pande og sukkeret drysses over.
Varmes igennem 4–5 min.
Cognacen  hældes over og antændes (husk at slukke emhætten).
Creme fraichen blandes med kornene fra vaniljestangen og serveres til
blommerne.
Vaniljeis kan også anbefales.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.247 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her