Logo

Broccoli og Provolone Quiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Her er opskriften på en lækker tærte med broccoli og ost. Tærten er let at lave som frokostret eller let aftensmad. Eller perfekt til picnicturen.


7,5 dl broccoli
3 spsk oliven olie
2 fed hvidløg, knust
1 mellemløg, fint hakket
¼ tsk rød peber flager
1 22 cm. ubagt piebund
4 æg, pisket
1 æggeblomme, pisket
½ l fløde med højt fedtindhold
salt
peber
2.5 dl revet provolone ost

*

Forvarm ovnen til 190°C.
Kog broccolien i en gryde med vand i 5 minutter indtil den er mør men stadig fast.
Opvarm olien i en kasserolle over mellem varme og sauter hvidløg og løg indtil de er møre.
Bland broccolien i og kog i 1-2 minutter. Krydder med rød peber flager.
Hæld blandingen i tærtebunden.
I en skål piskes æg, æggehvider og fløde sammen.
Hæld over broccoliblandingen i piebunden.
Krydder med salt og peber og drys revet ost over
Bag i 35 minutter i forvarmet ovn, pien er færdig når der ikke hænger dej på en pind stukket ned i midten af pien.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.984 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her