Logo

Fyldt svinekam med bacon

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 kg svinekam uden spæk
kartofler

Fyld:
2 spsk smør.
1 lille revet løg.
10-12 skiver bacon.
klippet persille
timian.

Sauce:
250 g champignon.
50 g smør.
skyen fra kødet
fløde
jævning
kulør

Giv kødet et dybt rids på langs, og fordel heri det sammenrørte fyld. Tynde skiver bacon lægges omkring stegen, og den anbringes i et smurt ovnfast fad.
Kartoflerne skrubbes grundigt, og deles på langs i halve, som lægges ved siderne af stegen, eller i et smurt fad ved siden af.
Kartoflerne pensles med olie og drysses med salt, peber og klippet grønt. (Timian, persille eller dild.)
Steges i ca. 45 min. ved 225ºC.
Til saucen kan anvendes friske champignoner eller andre svampe, der svitses med smør, tilsættes sky, fløde og kulør.
Jævnes og småkoger i få min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 3.398 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her