Logo

Hindbærhorn

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 spsk sukker
200 g smør
1 dl sødmælk
marmelade
30 smuttede mandler
perlesukker
 
Hvedemel, bagepulver, sukker og smør smuldres sammen.
Hæld mælk i og saml dejen med let hånd.
Dejen deles i 2 portioner, der hver rulles til en 30 cm skive.
Denne deles i 8 stk
Lidt marmelade lægges i den brede ende og hornet rulles sammen - igen
fra den brede ende.
Pensles med æg, drysses med hakkede mandler og perlesukker.
Bages ved 200ºC i 20 min. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.051 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her