Logo

Fyldte tomater med skinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 store tomater
200 g flødeost naturel
1 æggeblomme
citronsaft
200 g skinke i tern
1 tsk kapers
 
Låget skæres af tomaterne og de udhules.
Det øvrige blandes sammen og fyldes i
tomaterne, låget lægges på.
Stilles i ovnen 20 min. ved 175-200°C.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.957 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her