Logo

Fletbrød, gammeldags

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Fletbrød, har sit navn efter sit udseende. Man former nemlig dejen i to pølser og fletter dem sammen. Ellers er der ikke den store forskel fra et almindeligt udseende franskbrød.

 

35 g gær
2 ½ dl kærnemælk
100g margarine
50 g sukker
½ tsk salt
1 æg
ca. 500 g hvedemel
1 æg til pensling

Udrør gæren i lunken kærnemælk og tilsæt de øvrige ingredienser. Rør dejen godt sammen og lad den hæve 30 minutter.
Del dejen i 3 stykker.
Rul lange pølser, der flettes sammen.
Læg brødet på bagepapir og lad det hæve i 30 minutter.
Pensl med sammenpisket æg og bag ved 225°C i 20 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 9.208 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her