Logo

Oksebov, braiseret, med blommesauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 oksebov med ben
½ spsk olie
10 g smør
salt
peber
1 spsk estragon
1 ½ dl hvidvin
1 ½ dl vand
200 g udstenede blommer
1 dl fløde 13%
½ spsk majsstivelse
2 spsk ribsgele

Okseboven brunes i olie og smør på begge sider i en gryde.
Drysses med salt, peber og estragon, vin og vand hældes i.
Kødet simrer under låg i ca. 2 timer, indtil det er mørt.
Efter 1 time kommes de halverede udstenede blommer i saucen og koges med.
Kødet tages op og hviler.
Fløde og majsstivelse blandes i en skål og røres i saucen, der koger i 2-3 minutter og smages til med ribsgele, salt og peber.
Kødet skæres i skiver og serveres med sauce og kogte kartofler eller kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her