Logo

Hvid chokoladeparfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 stk æggeblommer
100 g vand
150 g sukker
750 g piskefløde
410 g hvid chokolade
35 g gelatine

Sukker og vand koges op.
Hældes over æggeblommernr og varmes op til 72°C.
Hældes i røremaskine og røres til den bliver kold.
Gelatine blandes med den hvide chokolade og iblandes æggeblommerne. Den piskede fløde tilsættes og alt blandes forsigtigt sammen.
Sættes i fryseren i minimum 2 timer.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.465 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her