Logo

Squashkage med ostecreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En dejlig svampet skærekage, der fint egner sig til nedfrysning.

Kagen:
3 æg
250 g sukker
2 ½ dl olie
400 g groftrevne squash
325 g hvedemel
¼ tsk bagepulver
2 tsk natron
½ tsk salt
2 tsk vaniljesukker
3 tsk kanel

Ostecremen:
200 g flødeost naturel
125 g smør
125 g flormelis
2 tsk vaniljesukker

Æg og sukker piskes godt. Olien tilsættes - herefter de andre ingredienser. Dejen fordeles i to forme - brød- eller springforme. Kagen bages v. 190ºC i ca. 40 minutter til den føles fast. Afkøler på riste. Ostecremen røres sammen og fordeles hen over kagen eller mellem den flækkede kage. Kagen pyntes eventuelt med valnødder. Der er rigeligt ostecreme, men man kan med fordel fryse halvdelen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (7 stemmer)
Siden er blevet set 6.062 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her