Logo

Sur-sød oksekødsgryde

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g oksebov uden ben
1 løg
1 peberfrugt
4 gulerødder
2 fed hvidløg (kan undlades)
2 spsk majs – eller vindruekerneolie
1 tsk stødt ingefær
3 dl bouillon
2 spsk vineddike
1 spsk sukker
2 spsk tør sherry
2 spsk kinesisk soya
jævning

Skær kødet i små terninger og brun det i fedtstoffet i en gryde. Tag kødet op og brun derefter de fintsnittede grønsager. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt knuste hvidløgsfed, ingefær, salt, peber og bouillon. Lad det simre under låg i 35-40 minutter. Kom vineddike, sukker, sherry og kinesisk soya i. Varm det igennem nogle minutter og jævn retten. Smag retten til og server den i et halvdybt fad sammen med løse ris og en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.269 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her