Logo

Laksequiche - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis noget godt i aften

Spis noget godt i aften ...

 

75 g kvark

4 æg

havsalt

3 spsk olivenolie

175 g hvedemel

1 top tsk bagepulver

250 g laksefilet

2 dl piskefløde

1 bundt persille, dild og purløg

*

A. Ælt kvark, 1 æg, ½ tsk salt, olie, mel og bagepulver sammen til en glat dej og pres den ud i et tærtefad med en diameter på ca. 25 cm.

Pres også dejen op ad kanten.

 

B. Skyl laksen, dup den tør og skær den i strimler.

Pisk resten af æggene og fløden. Krydr med salt.

 

C. Skyl krydderurterne og hak dem fint.

Fordel laks og krydderurter på dejen og hæld æggeblandingen over.

 

D. Bag tærten i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 180°C) i 30-35 min.

 

Tips: I stedet for laks og krydderurter kan man også komme 75 g skinke i tern og 30 g revet ost i quichen. Eller prøv en blancheret fennikel i strimler og 100 g svitset kalkunbryst i strimler. Skift fløden ud med let- eller minimælk og spar 73 g fedt.

 

Pr portion 2878/688 kJ/kcal. 29 g protein. 43 g fedt. 36 g kulhydrat. 3 g fibre

 

Madopskrift billede  Madopskrift billede Madopskrift billede

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her