Logo

Suppe med to slags løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Suppe med to slags løg

25 g smør
7 grofthakkede løg (ca. 650 g)
1 liter grønsagsbouillon (terning + vand)
1 ½ tsk groft salt
4 forårsløg i tynde ringe (ca. 125 g)
100 g mild gul ost, Klovborg Klokke mild 26% (45+) i små tern
Tilbehør: ristet brød

Smelt smørret i en gryde ved kraftig varme, men uden at det bruner.

Svits løgene og tilsæt bouillon og salt.

Bring suppen i kog. Kog den ved svag varme og under låg i ca. 9 min.

Tilsæt forårsløg og kog suppen i ca. 1 min.

Smag til.
Ved serveringen: Hæld suppen i en varm skål og server ostetern til.

Ikke fryseegnet

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 854 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her