Logo

Poussiner med Noilly Prat-sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 Poussiner
Lidt løvstilke
Salt
friskkværnet peber
1 dl Noily Prat vermouth
2 dl hønsebouillon
1 dl piskefløde
Meljævning
1 spsk smør

Kog poussinerne i en gryde med vand tilsat salt og et par kviste løvstilke i ca. 35 min.
Til saften fra lårene er klar og ikke rosa. Tag dem op.
Kom noily Prat og bouillon i en gryde og kog op.
Jævn let med meljævning og tilsæt fløde.
Kog ca. 7 min., smag til og pisk smørret i.
Fjern skindet fra poussinerne og skær kødet ud.
Servér det med sauce og løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.301 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her