Logo

Stegt Østersølaks med kalvehaler i purløgscreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(4 personer)
 
4 stk laks med skind a 125 g fra midterstykket
2 kalvehaler
Lidt urter
2 dl økologisk piskefløde
1 spsk Dijonsennep
Salt, peber
Purløg
 
Kog kalvehalerne møre i vand med urter i ca. 2 timer (tjek mørheden i de små yderste hale­led!).
Pluk kødet fra halerne.
Brug logen til suppe en anden dog.
Rist lakseskiverne sprøde på skindsiden på en pande og tag dem af.
Sauter kalvehalekødet på samme pande og kog ind med fløde, sennep, salt og peber til en tyk kompot.
Anret kompotten med laks ovenpå og pynt med purløg.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 348 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her