Logo

Hvedebrød - søsterkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
125 g sukker
lidt stødt kardemme
2 ¼ dl mælk
40 g gær
125 g smør
½ kg hvedemel
 
3 æg røres med 125 g sukker og lidt stødt kardemme.
Deri røres 2 ¼ dl svagt lunken mælk, hvori er opløst 40 g gær.
125 g koldt smør arbejdes efterhåanden ind i dejen, sammen med  ½ kg hvedemel. dejen kommes straks i en smurt form, og sættes lunt til hævning.
Den bages i en lille time.
Er der tegn på at kagen bliver lidt for mørk, lægges et stykke alufolie over (anbefales).

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her