Logo

Kylling og citronsyltede gulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

To personer

260 g kyllingeinderfilet
3-4 gulerødder
1 spsk sukker
citronsaft fra 1 citron
olivenolie
salt og peber
estragon

Skær gulerødderne i 1 cm skrå skiver. Svits dem i olie i en gryde og tilsæt sukker, citronsaft, ingefær og ca. 5 spsk vand. Lad simre under låg i 7 min. Steg kyllingen i olie på en pande indtil gennemstegt og tag den op. Server kylling og gulerødder med nudler.
De citronsyltede gulerødder er også gode kolde i en salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.570 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her