Logo

Tungepølse 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg bovkød
0,9 kg kogt oksetunge
0,7 kg fersk spæk
1 stort løg
16 g st. hvid peber
60 g nitrit salt (eller kogesalt)
30 g mælkepulver
 
Kød, spæk og løg hakkes gennem en 4 mm. hulskive, oksetungen skæres i små terninger, sammen med krydderierne æltes det godt sammen, stoppes derefter i ca. 50 mm. okseskævtarme.
kogetid ca. 1 time

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 498 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Har du prøvet Kviz.dk?
Effektiv reklame - klik her