150 g blød nougat
ca. 30 g hele hasselnødder
Overtræk:
ca. 50 g chokolade
Pynt:
sølvstøv
hakkede hasselnødder
Blødgør nougaten. den skal være blød som creme.
Rist hasselnødderne på en pande med låg i ca. 5 min.
Ryst panden af og til, så de ikke brænder på.
Fjern den brune hinde fra nødderne og halver dem.
Afkøl dem og rør hasselnødderne i nougaten.
Fordel massen på et stykke plastik i aflange firkantede stænger a ca. 1 1/2cm tykkelse.
Stil dem koldt i 1 time.
Smelt chokoladen over vandbad.
Fordel halvdelen af den halvkolde, ca. 30°C, smeltede chokolade på oversiden af nougaten og lad den stivne.
Overtræk bunden med resten af chokoladen og pynt med nødder og sølvstøv.
Tips: nougaten kan skæres i aflange stykker med en varm kniv.