Logo

Torsk med rødbeder med vinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Torsk med rødbeder med vinaigrette

 

2 torskekoteletter med ben

ca. 100 g syltede rødbeder i tern

2 skalotteløg

2 hårdkogte æg

1 tsk dijon sennep

1 spsk vin- eller sherryeddike

3 spsk olivenolie

1 bdt hakket purløg

salt og peber

  

Varm lidt olivenolie på en pande, og steg torsken, til den bliver gylden på begge sider. Krydr med salt og peber.

Lad den stege stille og roligt ca. 5-6 minutter på hver side.

Tag torsken fra panden, og lad den hvile lunt i 5 minutter inden servering.

Læg rødbederne i en skål sammen med finthakket løg og æg.

Rør sennep med salt, peber og eddike.

Rør olien i lidt efter lidt, og vend til sidst med purløg.

Vend det hele sammen i skålen med rødbederne, og server til torsken evt. med kogte kartofler eller groft rugbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her