Logo

Grovflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g 4 kornsblanding
60 g hørfrø
60 g grahamsnel
4 dl kogende vand
50 g gær
1 dl ymer
1 ½ tsk salt
1 tsk sukker
400 g hvedemel

4 kornsblanding, hørfrø og grahamsmel kommes i en skål og tilsættes kogende vand.
Står ca. 2 timer.
Gær, ymer, salt, sukker og hvedemel tilsættes, og dejen æltes godt
igennem.
Stilles til hævning et lunt sted ca. ¾ time.
Dejen slås ned og formes til 3 flûtes.
Efterhæver på pladen ca. 15 min.
Ridses og pensles med vand.
Bagetid: 20- 25 min. ved 200°C.
Bages på midterste ovnribbe.
Tips: Dejen kan også bages som boller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.387 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her