Logo

Kanin i kål på norsk

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1,5 kg kanin
2 løg
1 rød paprika
½ kg hvidkål
smør

Kaninen deles op i portionsstykker.
Hæld så meget kogende vand over, at det dækker kødet.
Skær løg, kål og paprika i stykker og hæld det i gryden sammen med 1 tsk groft peber og lidt salt.
Lad det koge i godt en time.
Jævn med lidt hvedemel, hvis nødvendigt.
Server med kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.445 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her