Logo

Petit four med abrikossyltetøj

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kager

250 g smør
250 g marcipan
250 g melis
25 g hvedemel
2 ½ dl æg
pynt: abrikossyltetøj eller anden

Smør røres med marcipanen. Tilsæt melis og hvedemel og tilsidst æggene lidt ad gangen. Når dejen er ensartet i konsistens, hældes den i en smurt form med kant eller en lille bradepande. Sættes i en varm ovn 180ºC 25-30 min. Når kagen er afkølet, skæres den ud i ensartede små stykker og toppen smøres med abrikossyltetøj.

Tip: Denne bagte mazarinkage kan anvendes til mange slags petit four. Man kan fx. dyppe halvdelen af de små kager i chokolade eller fylde dem med en let creme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her