Logo

Rød linsesuppe med vagtelæg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g røde linser
1 løg
1 persillerod
1 stærk chili, fx apache
½ liter grønsagsbauillon/vand
1 bdt bredbladet persille
10 vagtelæg - kogt smilende, hvis De tør, 2 ½ minut i kogende vand
2 tsk stærk karry
Olivenolie, sukker, salt, peber
 
Skyl linserne.
Skræl løg og persillerod og skær i små, pæne stykker.
Hak chilien fint.
Sauter linser, karry, løg, persillerod og chili i en anelse olivenolie, til det lige er blankt, og hæld bouillonen/vandet på.
Kog til linserne purerer af sig selv, ca. 20 minutter, der må gerne være både hele og purerede linser i suppen.
Tilsæt evt lidt mere boul­lion/vand undervejs, hvis suppen bliver for tyk.
Smag til med lidt sukker og server med hakket persille og smilende vagtelæg.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her