Logo

Pasta med varmrøget ørred og persille

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Pasta med varmrøget ørred og persille

 

200 g pasta

200 g røget ørred

2 fintsnittede skalotteløg

1 lille bdt hakket bredbladet persille

1 spsk olivenolie

salt og peber

 

Kog pastaen efter anvisning i en gryde med kogende letsaltet vand.

Hæld vandet fra, og kom pastaen tilbage i gryden.

Vend med skalotteløg, den plukkede fisk (uden ben) og persille.

Smag til med salt og masser af friskkværnet peber.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.647 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad hedder USA’s næste præsident?
Effektiv reklame - klik her