Logo

Røræg med tomat og brød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Uova al sugo e pane eller røræg med tomatsauce og brød er en enkelt lille ret, som kan bruges til forret eller frokost. Smager dejligt i betragtning af den simple tilberedning.

 

Uova al sugo e pane
En enkelt lille ret, som kan bruges som forret eller til frokost. Den har en overraskende effekt i betragtning af sin simple tilberedning.

2 dåser flåede tomater
2 spsk olivenolie
1 løg
5 æg
1 dl suppe eller vand
salt og peber
4 skiver italiensk brød
1 fed hvidløg

*

Hak løget fint og svits det i olivenolie. Hæld tomaterne ved og lad tomatsauce en koge igennem i 10 minutter.
Pisk æggene sammen med salt, peber og vand.
Pisk æggene i tomatsaucen og kog igennem, til det tykner. Rist brødet og gnid det med hvidløg.
Server rørægget med brødet.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 3.033 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her