Logo

Stifado græsk gryderet med løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ½ spsk sukker
2 ½ spsk rød vineddike
1 ½ dl rødvin
1 ds flåede drænede tomater (240 g)
1 spsk hakket frisk rosmarin eller 2 tsk tørret
½ stang kanel
1 laurbærblad
¾ kg lammebov i store tern
200 g løg i tern
½ kg perleløg

Varm sukkeret for svag varme i en stor stegegryde. Rør ikke i det.
Tilsæt vineddike når sukkeret er smeltet til karamel.
Lad det koge lidt så karamellen opløses i vineddiken.
Tilsæt rødvin, kanel, rosmarin og flåede drænede tomater.
Krydr kødet med salt og peber og kom det i saucen sammen med løg i tern.
Lad kødet koge mørt for svag varme ca. 45 min.
Blancher imens perleløgene i rigelig vand 2 min. og pil dem.
Når kødet er mørt tages kødet op af saucen og perleløgene kommes i og koger med til saucen er tyknet og løgene er møre.
Vend kødet i og varm igennem.
Smag til med salt og peber og server med brød eller kartoffelmos.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.225 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her