Logo

Laks à la Chinzia

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 ferske laksestykker
1 ps gulerødder
1-2 squash
olie
citronsaft
timian
herbes de provence
cremefraiche
salt
flûte (evt. hvidløgsflûte)
 
Smør et stykke bagepapir med olie og læg 1 stk fersk laksstykke + tynde strimler af gulerødder og squash (der må godt være meget af disse) der dryppes med rigeligt citrionsaft og det krydres med salt og peber.
Et par spiseskeer cremefraiche lægges over og der drysses med timian og lidt herbes de provence.
Derefter laver man en pakke som lukkes med snor.
Sådan gøres med alle laksestykkerne.
Alle pakkerne sættes i ovnen ved 200-225°C i 30-45 min.
Serveres med godt brød.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 633 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her