Logo

Pasta Alex

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Let og hurtig mad til en aften hvor ingen gider stå i timevis i køkkenet. Tilberedningstid ca. 10-12 min.

250 g pastaskruer
150 g bacon i skiver
200 g hytteost (et bæger)
2 tomater
oregano

Pastaen koges al dente i rigeligt vand tilsat olie og salt. Baconen klippes i små stykker og steges på panden. Tomaterne skæres i både. Når pastaen er kogt hældes den til afdrypning i et dørslag og hældes derefter i en stor skål. Den stegte bacon blandes i pastaen og hytteosten hældes i. Dernæst vendes tomatbådene forsigtigt i og rettet krydres med oregano.

Serveres med friskrevet parmesan og italiensk landbrød. Hertil drikkes en let italiensk eller ungarsk rødvin.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 801 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her