Logo

Grillet laks

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g laksefilet
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
1 gul peberfrugt
6 sherrytomater
½ rødløg
4 blade romansk salat
2 hårdkogte æg
oliven

Pynt:
dild
kørvel
brøndkarse
pebermynte
purløg

Dressing:
2 spsk light mayonnaise
1 fed hvidløg
1 tsk stærk sennep
salt og peber

Grill laksen på en grillpande eller steg den på en alm. pande i lidt olie ca. 4-5 min på hver side. Lad den stå og køle let af i ca. 10 min. med lidt alufolie omkring, så laksen bevarer sin saft og kraft.

Skær peberfrugterne ud i tern, tomater i halve og rødløget snittes i tynde skiver. Salaten snittes groft, brøndkarse, dild, kørvel, pebermynte og purløg hakkes.

Mayonnaise, sennep og finthakket hvidløg kommes i en stor skål. Det hele blandes godt og smages til med salt og peber. Tilsæt herefter først peberfrugter, romansk salat, brøndkarse og tilsidst purløg. Det hårdkogte æg skæres i både og laksestykkerne sættes på toppen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.833 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her