Logo

Smørbagt rødtungefileter med stuvede sommerkål

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

rødtungefileter
salt og peber
små smørklatter

¾ spidskål/sommerkål
lidt smør eller olie

hakket purlæg
citronsaft
salt og peber
2 5 dl fløde
nye kartofler

Rul rødtungefileterne og placér dem i et smurt, ovnfast fad.
Krydr med salt og peber, og læg små smørklatter på fileterne.
Snit ca. ¾ spidskål/sommerkål og sautér det i lidt smør eller olie.
Tilsæt hakket purlæg, citronsaft, salt og peber efter smag samt 2,5 dl fløde.
Lad saucen koge ind et par minutter.
Saucen hældes over fileterne, og retten bages i 10-12 min. ved 180°C.
Søtungefileterne serveres med nye kartofler.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 622 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her