Logo

Slåbroksild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spegesild flækkes i ryggen. Indmad og ben fjernes og silden fyldes med finthakkede, ca. 1 tsk løg og ca. 20 g smør pr. sild, som er blandet sammen med lidt krydderpeber. Sildene lægges i deres oprindelige form og pakkes ind i pergament. Indpakningen må være så tæt som mulig. Pakkerne lægges på en varm pande med smør og steges langsomt. Serveres i pakken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her