Logo

Indbagt parfait med marengs

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

40 g flormelis
2 æggeblommer
2 dl fløde
150 g frugt
 
Marengs:
125 g sukker
2 æggehvider
 
Æggehviderne piskes næsten stive.
Tilsæt sukkeret og pisk videre i ca. 8 min., til de er helt stive.
Smør lidt af marengsmassen ud til to bunde og bag dem i ovn ved 100°C i ca. 45 min.
Flormelis og æggeblommer piskes luftig, og den piskede fløde vendes i.
Tilsæt eventuelt smag efter eget valg.
Fordel cremen i små forme og læg et marengslåg i bunden og sæt dem i
fryseren i fem timer.
De tages derefter ud af formene, og resten af marengsmassen fordeles over dem.
Sættes i forvarmet ovn ved 200°C i 4 min.
Server straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her