Logo

Sommeræg med rejer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
100 g rejer
1 lille glas sort kaviar
salatblade
karse

cremefraiche sauce:
2 dl cremefraiche
revet skal af ½ citron
½ dl fintklippet grønt af dild
persille og purløg
lidt salt
peber
lidt udrørt sennep

Æggene koges i ca. 5 minutter til smileæg, pilles og halveres.
Kryddersaucen smages godt til med det grønne og krydderrierne.
saucen hældes over æggene, der pyntes med sort kaviar og karse og 2 rejer på hver ende af æggene.
Serveres med ristet franskbrød eller lune flytes med smør.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.755 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her