Logo

Arabisk manaish

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Ca. 25 stk
Dej:
1 Kg hvedemel
¾ spsk salt
1 æg
25 gram gær
2 sksk yoghurt
Ca. ½ liter vand
Ca. 1 spsk sukker
Ostefyld:
Arabisk feta ost (60 % fedt) rives og fordeles på udvalgte manaisher.
Kødfyld:
1 kg hakket kød
2 løg
3 tomater
1 tsk chilipasta
2 tsk salt
Lidt sort peber
Lidt muskat nød
Lidt af de syv krydderier (arabisk krydderi)
Ingredienserne blandes og fordeles på fordeles på udvalgte manaisher.
Tomatfyld:
1 kg friske tomater
4 hakkede løg
1 spsk chilipasta
ca. 1 kop olie
2 tsk salt
Lidt sort peber
Lidt muskat nød
Lidt af de syv krydderier (arabisk krydderi)
Tomater og løg hakkes i små stykker. Der kommes lidt salt på løgene og de skal trække i en halv time, hvorefter de skylles og væden trykkes fra. Herefter blandes ingredienserne og fordeles på udvalgte manaisher.
Zaterfyld:
Det arabiske krydderi Zater blandes med olie og fordeles på udvalgte manaisher.

Hvedemel, salt, sukker, æg og yoghurt blandes Gær røres ud i en smule lunkent vand. Gæren blandes sammen med de øvrige ingredienser og herefter blandes så meget af vandet i, som dejen kan trække. Dejen skal nu hvile i ca. en halv time. Herefter rulles dejen ud til små pizzaer.
Fyldet fordeles på hver enkelt manaish, som derefter bages i ovnen i ca. 15 min. ved 200ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 7.167 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her