Logo

Kæmpedeller med grønttopping / wok

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Deller:
200 g hakket svine ell. kalvekød
200 g oksekød
2 spsk hvedemel
1 æg
1 hakket løg
1 dl mælk
½ finthakket chili (kernerne tages fra)
½ groftrevet squash
1-2 groftrevet gullerødder
Salt/Peber
1 tsk spidskommen
Olie til at smøre fadene

Det hele blandes godt sammen og røres grundigt og 4 kæmpedeller formes og kommes i hver sit fad (med lidt plads omkring til grønsagerne)
Alle 4 fade kommes i ovnen ved 200º.

Grønttopping:
Olie til stegning
1-2 Porre snittet i fine stykker på 3-4 cm
1 løg hakket
12 sherrytomater eller almindelige tomater skåret i kvarte
1 Squash i snitter på 4-5 cm.
50 g groftreven ost (den slags man har)

Alle grønsagerne woksteges i lidt olie i ca. 10 min. og fordeles over de 4 kæmpedeller. Ost kommes på toppen, og fadene kommes tilbage i ovnen i ca. 30 min. ved 200º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 689 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her