Logo

Franske fadsild

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 ferske sild
salt
1 spsk vineddike
1 løg
peberkorn
1 laurbærblad
knust timian
persille
 
Fileterne saltes i 10 min.
Lægges pænt i et gratinfad.
En lage koges af 1 dl vand, eddike, løg og krydderierne; kogetid 10 min. Lidt sukker kan tilsættes inden lagen sies og hældes over fileterne.

Fadet dækkes med folie, og retten mørnes i ovnen ved 175ºC i ca. 25 min.
Sildene afkøles i lagen og serveres pyntet med løgringe og porreringe.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her