Logo

Ovn-koteletter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 små svinekoteletter u/ben
1 løg
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
1 dåse flåede eller hakkede tomater
Smør ell. margarine til stegning

Koteletterne brunes i fedtstoffet på panden.
Lægges i et ovnfast fad, og krydres med salt og peber.
Skiveskåret løg, og skiveskåret peberfrugt kommes i fedtstoffet på panden og steger lidt.
Dåsetomaterne med væde hældes ved, og skyl dåsen med LIDT vand og hæld også det ved.
Koger lige op og smages til med salt og peber.
Hældes over koteletterne, og fadet stilles i ovnen ved 200°C i ca. 20-25 min. evt. med låg eller folie over.
Løse ris og flûte serveres til

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.035 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her