Logo

Squash muffins

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
1 dl farin
100 g smeltet smør
1 ½ dl mælk
2 dl revet squash
225 g hvedemel
75 g grahamsmel
1 spsk bagepulver
½ tsk salt
½ tsk kanel
½ tsk stødt muskat
75 g rosiner
75 g hakkede valnøddekerner

Pisk æggene godt sammen med farin, smør, mælk og squash. Bland hvedemel og grahamsmel med bagepulver, salt, kanel og muskat. Bland de tørre og våde ingredienser sammen og tilsæt rosiner og valnøddekerner. Fordel dejen i 12 smurte muffinsforme og sæt dem i ovnen ved 200° i 20-25 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.376 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her