Logo

Chokoladekonfektkage 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 æg
3 dl sukker (piskes til luftig masse)
1.5 dl hvedemel
100 g smeltet smør
4 spk kakao (4 spsk)
1 tsk vaniljesukker
1 knivspids salt
 
Æg og sukker røres luftigt. smør smeltes og kommes sammen med resten af ingredienserne i dejen, som røres med elpisker.
En portion svarer til en springform.
Bages 20 min i 175°C alm ovn (ikke varmluft)
Kagen er flad og nærmest konfektagtig og smager godt med vaniljeis til.
Tricket ved denne kage er at bage den tilpas dvs. våd - den skal være meget klæg.
Kagen bliver kun bedre i fryseren, så bag 2 ad gangen.
Denne kage er super for chokolade elskere. Smager som om der er en hel plade chokolade i. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.157 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
370507-07-2015 18:41:12 john
meget god

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her