Logo

Gratineret kartoffel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g kartofler
1 finthakket løg
salt
peber
2 dl bouillon
2 dl Elefant-bajer eller tilsvarende
20 g smør

Skræl kartoflerne og skær disse i tynde skiver.
Læg dem i et smurt ovnfast fad lagvis sammen med det finthakkede løg, lidt salt og peber.
Hæld nu bouillon og Elefant-bajer ved.
Fordel ca. 20 gram smør i små klatter rundt over kartoflerne.
Dæk fadet med folie.
Kartoflerne bages herefter i 1 time ved 200ºC.
Fjern folien de sidste 25 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her