Logo

Fladbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Disse lækre fladbrød laves på panden og ikke i ovnen. De er lette og hurtige at lave.
Prøv dem for eksempel som tilbehør til supper eller sammenkogte retter. Eller server dem som snack med dyppelse

 

150 g hvedemel
½ tsk bagepulver
1 tsk groft salt
25 g smør
1 dl mælk
ca. 2 tsk olivenolie
 
Bland hvedemel bagepulver og salt.

Smelt smør, og rør det i dejen under kraftig omrøring.
Hæld mælken i, og ælt dejen godt.
Lad dejen stå i ca. ½ time så er den lettere at rulle ud.
Del dejen i 4, tril dem hver til en kugle, og rul dem ud i cirkler med en diameter på ca. 12 cm og en tykkelse på 1 ½ mm.
Prik dejen med en gaffel og pensl med olivenolie på den ene side.
Læg brødet på en varm pande med oliesiden nedad.
Skru ned til middelvarme, pensl nu den anden side.
Steg 4-5 min. på hver side, indtil brødet er dækket med gyldne pletter.
 Husk, ikke skrue for højt op for blusset!

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.617 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her