Logo

Valnøddeflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dl kærnemælk
1 dl cremefraiche
1 spsk valnøddeolie
½ dl vand
100 g grovhakkede valnøddekerner
20 g gær
125 g rugmel
½ spsk ahornsirup
300 g hvedemel
1 sammenpisket æg
 
Kærnemælk og crème frâiche lunes til ca. 25ºC og gæren udrøres deri.
Dette køres sammen med rugmel, ahornsirup, valnødder og salt.
Dejen røres/æltes sammen med hvedemel og olie.
Dejen hæves til ca. dobbelt størrelse, stødes sammen og formes som små
brød eller evt. som små flûtes.
Brødet slåes op på en smurt plade, og hæves igen til dobbelt størrelse.
Brødet ridses efter endt hævning og pensles med æggestrygelse.
Bages i forvarmet ovn. 220ºC i ca. 40 minutter i almindelig oven og
200ºC i ca. 35 minutter i varmluftovn.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 3.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her