Logo

Brombærpleskner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

8 store pleskner

150 g friske brombær eller 1 ½ dl brombærsyltetøj

2 ½ dl flødeskum

3 blade husblas

 

Kom 4 pleskner på 4 tallerkener.

Mos brombærrene og bland dem i flødeskum­met.

Udblød husblassen og smelt den i lidt brombærsaft.

Rør den flydende husblas med lidt brombærcreme og vend det der­efter forsigtigt i brombærrnassen.

Kom brombærcremen på hver plesken og læg de resterende pleskner over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.011 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her