Logo

Rødbedesorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Saft af 1 kg rødbeder
Skal og saft af 2 citroner (helst usprøjtet)

Sukkerlage:
1 l. vand
450 g sukker

Marengsmasse:
2 æggehvider
100 g flormelis
Et par dråber citron

Sukkerlage:
Blandingen koges op og afkøles.

Marengsmasse:
Æggehvider og flormelis piskes sejt (ca. 3 min.), til sidst piskes citrondråber ind i massen. Anvendes umiddelbart efter.

Sorbet:
Start med at skrælle citronskallen fint - gem til senere. Smag rødbede- og citronsaft til med sukkerlagen og begynd at fryse sorbeten. Skær citronskallerne i meget tynde strimler og kog dem op 3 gange i koldt vand eller til de er møre og
ikke bitre. Vend marengsmassen i. Kugl sorbet'en op og læg citronstrimlerne i portionsskåle.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.209 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her