Logo

Røget lammekølle med flødestuvet spinat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

600-800 g røget lammekølle uden ben
1 kg skyllet spinat, nippet for stilke eller 1 pk. helbladet dybfrossen spinat
30 g smør
salt
hvide peber
evt. 1 knsp. reven muskatnød
½-1 dl piskefløde

Damp spinaten med det vand, der hænger ved.
Tag den op, knug den fri for vand eller optø den så meget, at vandet kan knuges af.
Hak spinaten groft med en kniv.
Smelt smør i en gryde.
Tilsæt spinat, krydderier og fløde.
Kog spinaten ved svag varme uden låg i 5-6 min

Tips: Havesyre kan flødestuves som spinat

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.429 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her