Logo

Figentærter - den simple

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 g mørdej
1 ½ kg friske figner
200 g sukker
150 g smør
 
Beklæd en smurt tærteform med mørdejen, og bag den let i en forvarmet ovn, uden at den tager farve.
Skær herefter fignerne over i halve på langs, og læg dem på tærtebunden. Snit med en skarp kniv et lille kryds i fignerne, og placér en klat smør i hvert kryds.
Drys sukkeret over tærten, og sæt den i en 200ºC forvarmet ovn, indtil
tærten er gylden og fignerne begynder at se bløde ud.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.327 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her